Soms gaat het gewoon KUT!

Hoi iedereen,

Ik betrapt mezelf er net op dat ik alleen maar dingen post als het goed gaat! Nu is de hele reden dat ik mijn boek heb gepubliceerd natuurlijk dat het soms gewoon even kut kan gaan. Ik heb daar zelf nu meer last van door mijn depressie. Elke tegenslag die elke mens heeft in het dagelijks leven, komt bij mij gewoon net iets harder aan en denk ik dat het voor mij iets moeilijker is om positief te blijven. Nu kan ik dat natuurlijk voor niemand anders bepalen, daarom zeg ik ook denk ik. De afgelopen dagen heb ik veel stress en tegenslag meegemaakt. Ik ben zeker niet zo iemand die alles uitgebreid op internet zet, wat je misschien wel zou verwachten na het uitbrengen van het interview met Kor.

Morgen ben ik twee dagen in de omgeving van Rhenen en Arnhem voor de promotie van mijn boek! Hopelijk trekt dat zware negatieve gevoel dan ook weg. Sorry dat ik het een beetje kort hou! Jullie kunnen gewoon reageren op het bericht, op alle berichten natuurlijk! Ben benieuwd naar jullie reacties!

XOXO! Met de liefste groetjes, Wendy


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Die dagen hebben we allemaal meis na regen komt weet zonneschijn. En als je bij de cateregie doorzetters hoort kijk je na de leuke dingen die heb meegemaakt en nog komen gaan. Ben begonnen in je boek heb niet veel tijd maar het is spannend. ????
Debbie, op 06-12-21
Hey Debbie, bedankt voor je reactie!

Ik doe mijn best! Ik ben nu lekker bezig in het vervolg van mijn boek. Fijne avond!

XOXO, Wendy
He lieverd je gaat het rocken en je bent goed zoals je bent met je goede en je minder goede momenten.Ben blij dat je weer in ons leven bent
WIL Ouwendijk, op 06-12-21
Dank je wel, lieve tante! Love jullie! Wendy
Lieve wendy die donkere dagen vallen absoluut niet mee ik spreek uit ervaring maar soms zijn ze nodug om je in te laten zien dat jij er met jou zonnekracht er weer uit kan komen
Cindy peulen, op 08-12-21
Hoi Cindy, bedankt voor je reactie.
Super lief, dank je wel! Ik merk dat het delen ervan wel helpt.

XOXO, met de liefste groetjes, Wendy
Lieverd ben trots op hoe je het allemaal gedaan heb en doet. Xxx love you
Anita, op 10-12-21
Hey lieverd!

Dank je wel voor je lieve bericht! Ik hou ook van jou!
Don't give up dear, does who give up ended up losing so I'm proud of you,and continue doing what makes you happy.
Luuk bass, op 10-01-22
Thanks you so much! I will!!!

Soms gaat het gewoon KUT!

Sociale contacten

Leren alleen zijn en van jezelf houden!

Nieuw begin van het jaar

De dagelijkse ergernis aan sociale media

Emoties die los komen